Новини підприємства

07.09.2020
Новини підприємства

Сертифікація готелів та інших місць розміщення є запорукою підвищення якості готельної індустрії, зміною рівня комфорту та якості наданих послуг. Для чого потрібна сертифікація готелів, які її переваги? Відповідь очевидна: підвищення туристичного потоку, виправдане підтвердження встановлених цін на послуги, діяльність в рамках існуючих законів, і головне – сертифіковані послуги викликають більше довіри, незважаючи на добровільність такої процедури. Наявність сертифікату відповідності на послуги з тимчасового розміщення допоможе готелю вигідно позиціонувати свої послуги на ринку України. Для вирішення цього завдання і існує процедура сертифікації послуг розміщення та послуг харчування, яка полягає в тому, що незалежна організація (яка має відповідний рівень акредитації і має право здійснювати таку сертифікацію послуг) дає письмову гарантію, що послуги, які надаються, відповідають діючим в Україні стандартам, нормам та правилам.  ДП «Львівстандартметрологія» має право на проведення…

Детальніше
03.09.2020
Новини підприємства

Міністерство охорони здоров`я України затвердило оновлені державні санітарні правила і норми щодо максимально допустимих рівнів окремих забруднювачів у харчових продуктах (Наказ №1238 від 22 травня 2020 року). Тобто, документ встановлює нові вимоги до вмісту нітратів, свинцю, ртуті, мікотоксинів, металів, тощо у продуктах харчування. Нові правила адаптовано до вимог ЄС – Регламенту ЄС №1881/2006. Наказ №1238 набуває чинності через 6 місяців з дня його офіційного опублікування за винятком окремих показників, для яких встановлено додатковий 3-річний перехідний період. Для розуміння, залежно від дози забруднювачів, що містяться в продукції, вони по-різному можуть впливати на здоров`я людини, часом навіть викликати хронічні хвороби, отруєння, тощо. Так, з 4 лютого 2021 року в Україні будуть діяти норми, які довели свою безпечність, ефективність та діють в Європі вже більше 14 років.  Асоціація вітає зусилля МОЗ, спрямовані на забезпечення захисту здоров`я споживачів шляхом…

Детальніше
02.09.2020
Новини підприємства

Залучення людей — це зобов’язання співробітників перед організацією для виконання поставлених завдань. Таке зобов’язання передбачає, що персонал зацікавлений у своїй роботі та піклується про свою організацію, і вкладає свою енергію в досягнення мети організації, а не працює тільки для отримання заробітної плати або просто для подальшого просування по службі. У такій ситуації ISO 10018 може відігравати важливу роль. Стандарт ISO 10018:2020 «Менеджмент якості. Настанови щодо залучення людей» містить інформацію про складнощі залучення персоналу до впровадження системи менеджменту якості та розуміння того, наскільки вона актуальна для повсякденної роботи. Орієнтуючись на кращу інтеграцію стратегій взаємодії, стандарт забезпечує основу для підвищення залученості та компетенції людей в організації, допомагаючи їм відчути себе частиною єдиного цілого. Новий стандарт доповнює стандарт ISO 10015:2019 «Менеджмент якості. Настанови щодо менеджменту компетенції і розвитку персоналу». Обидва…

Детальніше
30.01.2019
Новини підприємства

Вершкове масло – продукт, без якого вже багато років люди не уявляють свого щоденного раціону. Сьогодні на полицях магазинів багато молочних продуктів, дуже складно вибрати справді якісні. Особливої уваги заслуговують масло та спреди, які часто продають у схожих упаковках. Запам’ятайте - це абсолютно різні продукти за складом та користю для організму. Як відрізнити масло від спреду? Згідно із законодавством, на упаковках спредів та жирових сумішей заборонено вживати слово "масло". На упаковці цих продуктів має бути чітко зазначено, що це саме вершково-рослинний продукт і вказано тип (тобто співвідношення рослинного та молочного жиру). Якщо цього немає на упаковці – читайте склад. Справжнє масло виготовляють виключно із вершків та цільного молока. Жодних інших компонентів в складі не повинно бути. Інакше, це — не масло. Також, зверніть увагу, чи вказано на упаковці “згідно з ДСТУ 4399”. Не забувайте перевіряти термін придатності масла.  Згідно ДСТУ 4399:2005 масло, залежно від масової…

Детальніше
Замовити послуги