Якість продукції, починаючи з етапу виробництва і закінчуючи надходженням до кінцевого споживача, в значній мірі залежить від якості сировини, впливу навколишнього середовища під час виробництва, умов зберігання та транспортування тощо. Одним з факторів впливу на якість продукції є вологість. Важливе значення показник вологості має у харчовій та фармацевтичній галузях, медицині, сільському господарстві, будівництві, різноманітних лабораторних дослідженнях, де потрібно забезпечувати та контролювати його стабільність. Контролювати вологість повітря, різноманітної сировини та готової продукції можна за допомогою ряду засобів вимірювальної техніки, а саме: гігрометрів, термогігрометрів, гігрометрів психрометричних, вологомірів зерна, вологомірів будівельних матеріалів, вологомірів деревини, вагових вологомірів тощо. Впевнитись у достовірності результатів, одержаних за допомогою вище перерахованих засобів вимірювальної техніки, можна, звернувшись в ДП «Львівстандартметрологія». ДП…
Детальніше