Організація якісного та безпечного харчування є важливою ланкою в збереженні та зміцненні здоров’я дітей та дорослих. Саме якість і безпека страв є першочерговими критеріями, тому установи та заклади, які організовують харчування, повинні здійснювати періодичні випробування продукції та страв.
Аналіз результатів органолептичного, фізико-хімічного та бактеріального контролю допоможе підприємству забезпечити належний рівень якості продуктів та визначити шляхи до надання послуг, безпечних для життя і здоров’я споживачів.
Низка закладів громадського харчування Львова постійно здійснюють такий контроль у випробувальній лабораторії ДП «Львівстандартметрологія», серед яких: Кондитерка на Лемківській, Мазох, Львівські пляцки, Тікірамен, Tartufo Trattoria, Томатіна Львів, Школа вільних та небайдужих. За детальнішою інформацією щодо випробувань харчової продукції та готових страв звертайтеся у випробувальну лабораторію ДП «Львівстандартметрологія»:
м. Львів, вул.Заводська, 26 тел. (032)…
Детальніше