В сучасному світі вимоги споживача до якості харчових продуктів постійно підвищуються, тому торгові мережі все частіше потребують від своїх постачальників дотримання спеціальних стандартів та додаткових вимог для забезпечення якості та безпечності харчової продукції, яка надходить до них на реалізацію. З метою забезпечення виконання цих вимог, Foundation for food safety certification (Фонд сертифікації безпечності харчових продуктів) підготував схему сертифікації FSSC 22000 (Food Safety System Certification), яка не поступається таким стандартам, як BRC, IFS, SQF, визнаними міжнародною організацією GFSI (Global Food Safety Initiative - Глобальна ініціатива з харчової безпечності). Сертифікат FSSC 22000 є доказом дотримання встановлених норм харчової безпечності й піклування про споживача, допомагає зміцнити позиції серед конкурентів, задовольнити вимоги місцевих регулюючих органів, а також значно підвищити імідж компанії.
Дана схема включає в себе такі вимоги, як:
- розроблення та…
Детальніше