Сьогодні таку зелень можна придбати до столу на ринку чи отримати як доповнення страв в закладах громадського харчування. Формат здорової та органічної їжі, до якої відноситься мікрозелень, диктує використання в процесі її вирощування тільки безпечних для природи і людини препаратів. ДП «Львівстандартметрологія» проводить сертифікаційні роботи та випробування на вміст нітратів, радіонуклідів та токсичних елементів свіжих овочів, в тому числі листових, столової зелені та мікрогріну тощо. Постійними нашими партнерами та замовниками таких послуг є ТОВ «Вікарта», ТзОВ «КЕЙТПОЛ», ФОП Мариняк М.Є.
Детальнішу інформацію та консультацію щодо здійснення випробувань можна отримати: ДП «Львівстандартметрологія», м. Львів, вул.Заводська,26, тел. (032) 298-65-84, (032) 298-67-94, E-mail: semestav52@gmail.com
Співпраця з нами – гарантія якості та вимога часу!
Детальніше